Download Malwarebytes

Monday, 19 July 2010

Prednost licenciranog softvera

Garancija kvaliteta
Kupovinom licenciranog softvera vi dobijate distribucije koje garantovano:
- rade na svim računarima
- sadrže kompletan originalni kod programa
- nemaju virusa

Tehnička podrška
Registrovani korisnici mogu zatražiti pomoć pri instalaciji, konfiguraciji, podešavanju licenciranog softvera, pozvavši ili napisavši e-mail korisničkom servisu predstavnika.

Maksimalna sigurnost
Kupci licenciranog softvera imaju besplatan pristup svim zakrpama, od kojih većina ima za cilj poboljšanje sigurnosti sistema, borbu protiv virusa i odbranu od hakersih napada. Krupne korporacije, poput Microsoft-a, mogu besplatno da pošalju zakrpe licenciranog softvera putem pošte na CD-u, ako korisnik nije u stanju da poveže računar sa globalnom mrežom. Zahvaljujući redovnom ažuriranju, registrovani kupac licenciranog softvera ima zaštitu:
- svoje mreže
- svog računara (a samim tim i svojih ličnih podataka)

Stabilnost poslovanja
Korišćenje licenciranog softvera je ključ održivog razvoja poslovanja za preduzeća svih veličina, bez obzira na vrstu njihove delatnosti. Tu čak i nije u pitanju pravna odgovornost za upotrebu "piratskih" verzija proizvoda - iako je i to veoma važno. Samo softver koji ste dobili direktno od proizvođaca je garantovano slobodan od zlonamernog koda.

Smanjenje troskova
Prodajom i podrškom licenciranih proizvoda se bave sertificirani eksperti. Tokom kupovine licenciranog softvera, vi dobijate pomoć pri izboru najefektivnijeg i najfunkcionalnijeg rešenja i time smanjujete troškove vezane za njegovo sticanje i podršku.

No comments: